BINNEN 1-3 DAGEN IN HUIS
100% ECO & CG
GRATIS VERZENDEN VANAF €49,-
0
0
BINNEN 1-3 DAGEN IN HUIS
100% ECO & CG
GRATIS VERZENDEN VANAF €49,-

Door Milou, 24 juni 2024

Stralend en schoon haar de hele zomer door

In deze blog willen we graag de Mud Pie van Ecoslay uitlichten. De Mud Pie is ontworpen om jouw haar de hele zomer in topconditie te houden, ook wanneer jij van plan bent om vaak naar het zwembad of het strand te gaan. De Mud Pie is namelijk ideaal om chloor en build-up uit het haar te wassen. Build-up ontstaat niet alleen door een ophoping van productresten, maar bijvoorbeeld ook door vervuild water en zand. Met de Mud Pie reset jij jouw hoofdhuid en geniet jij van gezond en stralend haar de hele zomer lang.

Chloor verwijderen
Het zwembad kan je haar enorm uitdrogen en van zijn natuurlijke oliën strippen. De Mud Pie verwijdert chloor en houdt het haar zacht en behandelbaar.

Minerale build-up
Zomerse activiteiten kunnen leiden tot verzwaard en futloos haar door build-up van mineralen en vervuiling. De Mud Pie verwijdert build-up en herstelt de glans en veerkracht van het haar.

Product build-up
In de zomer gebruiken we vaak meer haarproducten om het haar in toom te kunnen houden, maar dit kan logischerwijs ook leiden tot meer product build-up. De Mud Pie elimineert build-up van stylingproducten en zorgt voor schoon, luchtig haar.

Hoe gebruik je de Mud Pie?

  • Maak het haar nat en maak het vrij van klitten.
  • Pak een genereuze hoeveelheid Mud Pie en verdeel die over je hoofdhuid en haar. Werk van de hoofdhuid naar beneden en zorg dat je hele haar bedekt is.
  • Masseer het product goed in, dit helpt met het afbreken van vuil en stimuleert de bloedsomloop. Laat het product 3 tot 10 minuten intrekken.
  • Spoel het haar goed uit met warm water.
  • Gebruik een conditioner om het haar van moisture te voorzien en het haar weer zacht en glad te maken.
  • Gebruik de Mud Pie wekelijks of nadat je je haren hebt blootgesteld aan bijvoorbeeld chloor, vuiligheid of andere invloeden van buitenaf.


Start hier jouw krullenreis!

Wil jij meer leren over krullen, haareigenschappen en de ECO CG methode? En wil jij weten hoe je de juiste producten kiest en de perfecte krulroutine voor thuis creëert? Schrijf je dan nu in voor Start hier jouw krullenreis. Aan de hand van korte video's nemen we je mee in de wereld van de eco curly girls, zodat jij binnen de kortste keren de gezondheid van je haar optimaliseert en jouw krullen laat floreren!

Wat vind jij er van ?

Laat hier gerust jouw gedachtes achter :-)

* Verplichte velden
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking